Απεργια Ναυτεργατων - Νάσος Μπράτσος: Κάτω τα χέρια από τους ναυτεργάτες ... / Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων.. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2.

Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία.

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ - YouTube
48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ - YouTube from i.ytimg.com
Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι.

Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και.

24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Καθολική ήταν σήμερα η συμμετοχή στην απεργία των ναυτεργατών της κέρκυρας, με τα πλοια εμειναν δεμενα στα λιμανια. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία.

PEIRATIKO REPORTAZ: ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ...
PEIRATIKO REPORTAZ: ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ... from 2.bp.blogspot.com
Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Αυτή θα είναι μία κορυφαία μάχη υπεράσπισης του δικαιώματος των εργαζομένων και της λαϊκής. Άμεση υπογραφή συλλογικών συμβάσεων 2020 με αυξήσεις. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. 4387/2016, απαιτείται η πλήρης απεμπλοκή των ναυτεργατών από τις διατάξεις.

Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

«η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε σύνδεσμος επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ναυτεργατών. Eικοσιτετράωρη προειδοποιητική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την πέμπτη 24 σεπτεμβρίου, από τις 00. Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου ιεράπετρας για την απεργία των ναυτεργατών. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. 48ωρη απεργία ναυτεργατών σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Η τακτική ανεργία να καταβάλλεται άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών.

48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα:

Δασικοί χάρτες: Ο φοροεισπρακτικός αποχαρακτηρισμός οδηγεί ...
Δασικοί χάρτες: Ο φοροεισπρακτικός αποχαρακτηρισμός οδηγεί ... from www.hxonews.gr
Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα που έχουν οι ναυτεργάτες και οδηγούνται σε απεργία. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι. Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού, κάνει λόγο στην. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων.

Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού. «η απάντηση σήμερα των εργαζόμενων με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία είναι ένα μήνυμα: 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Παράλληλα το σωματείο ναυτεργατών κέρκυρας ζητά την κατάργηση της υποπαραγράφου ιστ2 του νόμου 4524/2014 που αναφέρεται στην μεταφορά διακοπής δρομολογίων σε άλλα πλοία. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Home all posts απεργία ναυτεργατών στις 3 σεπτεμβρίου για τις σσε με προοπτική 2. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Άμεση καταβολή κύριων επικουρικών συντάξεων και. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Απεργία ναυτεργατών στον πειραιά στις 24 η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και. Tην καταβολή της τακτικής ανεργίας άμεσα με την απόλυση των ναυτεργατών, την άμεση υπογραφή συλλογικών. Τι διεκδικούν οι ναυτεργάτες και τι λέει στο sputnik εκπρόσωπος της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά και η νέα απεργία των ναυτεργατών στα λιμάνια του πειραιά, της ραφήνας, του λαυρίου σύμφωνα με την απόφαση ναυτεργατικών συνδικάτων απεργια. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον ν.